Izrada web aplikacija
Specijalizirane aplikacije u oblaku
Imate potrebu za specijaliziranom web aplikacijom dostupnoj s bilo kojeg računala?

Naša rješenja su bazirana na PHP i ASP.NET tehnologijama u oblaku koja jamče 100% dostupnosti podataka i integritet sustava.
Programska rješenja kojima se pristupa direktno iz web preglednika, a uvelike smanjuju i optimiziraju troškove i moderno poslovanje čine jednostavnim.
Naše dugogodišnje iskustvo osigurava kvalitetu, optimiziranost i atraktivan izgled aplikacija uz korištenje najnovijih tehnologija pružajući izvrsno korisničko iskustvo.

Dostupnost
Optimizacija troškova
Zadovoljstvo korisnika
Aplikacija je dostupna s bilo kojeg mjesta u bilo koje vrijeme, gdje se god nalazili.
Finalni proizvod napravljen po mjeri korisnika štedi vrijeme i novac.
Primarni cilj name je zadovoljstvo
korisnika finalnim proizvodom.


Zašto su danas web aplikacije toliko popularne?

Razvoj interneta i novih tehnologija donosi sve bolje korisničko iskustvo i samu interakciju koja doprinosi sve većoj popularnosti i sve većim zahtjevima za web aplikacije.

Sama činjenica leži i u tome što za web aplikacije nije potreban operativni sustav, instalacije, dodatan softver, frameworci i sl., već je dovoljno pristupiti joj kroz web preglednik i odmah ste spremni za rad. Isto tako same web aplikacije anuliraju potrebe za nadogradnjama, zakrpama i potrebama izvršavanja istih na većem broju računala. Sve navedeno se izvršava online i sve je dostupno odmah svim korisnicima.

Web programi kao takvi su posebno zastupljeni u tvrtkama gdje je velika mobilnost te gdje postoji veliki broj zadataka i samih korisnika. Sve navedeno omogućava bolju organizaciju i vođenje poslovnih procesa.

Važno je za napomenuti da za korištenje web aplikacija ne trebate nikakvo tehničko predznajne. Dovoljno je poznavati osnove korištenja interneta.
Kako Vam možemo pomoći?

Aplikacija koja radi ono što vi želite
Danas je na tržištu mnogo sustava koje ne zadovoljavaju u opće ili ne u dovoljnoj mjeri potrebe i zahtjeve korisnika. Ona su nefleksibilna, ne mogu se prilagoditi specifičnom poslu kojim se klijent bavi pa su klijenti primorani na kompromise. Navedeni programi imaju problema prilikom proširenja i implementacija unutar postojećeg sustava pa korisnicima jednostavno nisu zadovoljavajući.

Ono što mi nudimo je izrada poslovnih web aplikacija isključivo po sistemu ključ u ruke, prema točno specificiranim zahtjevima i uputama od korisnika kako bi korisnik imao potpunu kontrolu i pristup svojiim poslovnim procesima, što u konačnici štedi vrijeme i novac.

Točno specijalizirana rješenja štede Vam novac
Kao što smo i prije opisivali, već gotova rješenja imaju dosta modula koje ne koristite i nisu Vam potrebni. Našim pristupom radu izrađujemo i dostavljamo Vam samo one module unutar specijalizirane aplikacije koje trebate.

Inovativnost i realizacija
Kada se odlučite krenuti u izradu projekta potreban Vam je paretner koji će Vas pratiti u tehnološkom razvoju osluškujući Vaše potrebe, želje i mogućnosti. Do sada smo izradili više od 100 web aplikacija za razne profile klijenata od uredskog poslovanja pa do medicinskog sektora. Samim time smo stekli znanje i vještine da osluškujemo potrebe i želje klijenata i imamo mogućnost predlaganja, savjetovanja te osmišljavanja optimalnih rješenja.
Primjeri web aplikacija koje smo izrađivali za klijente

CMS
  CMS (Content management system) ili sustav za upravljanje sadržajem cjelokupno je naše rješenje izrađeno i konstantno nadograđivano već 5. godinu zaredom koje koristimo na svim našim web projektima. CMS sustav sadrži preko 40 različitih modula čime možemo ponuditi potpunu kontrolu nad sadržajem i svim programiranim dijelova našim korisnicima bilo da se radi o manjoj web stranici ili ogromnom portalu s web trgovinom.
   
Kartično poslovanje
  Kao jedan od modula za kartično poslovanje, implementirali smo za naše korisnike gotovo sve davatelje usluga kartične naplate na našem tržištu u suradnji s bankama kao što su PBZ, RBA i ZABA.
   
DMS
  Za naše brojne klijente izrađivali smo DMS sustave za upravljanje, arhiviranje i katalogizaciju velikih količina podataka.
   
Radni nalozi
  Kao jedan od naših izvornih proizvoda za korisnike smo izrađivali posebne module unutar našeg sustava za radne naloge koje korisnici koriste svakodnevno u radu bilo da se radi o tvrtkama za postavljanje klima uređaja ili jednostavnijih servisa računala i telekomunikacijske opreme.
   
BMS
  Još jedan od naših proizvoda je BMS sustav, koji daje potpunu kontrolu i omogućava sustav neophodan za vođenje male tvrtke. Unutar navedenog nalazi se veliki broj modula od izdavanja ponuda, računa, fiskalizacije pa sve do financijskih analiza, automatskog unosa i obrada bankovnih izvoda raznih banaka pa preko automatskih kreiranja pozajmica, zahtjeva za ponudu, evidencije skladišta i dr.
   
Newsletter sustav
  Također još jedan naš proizvod kojeg koriste brojni korisnici za personalizirano slanje emailova krajnim kupcima. Sustav obuhvaća preko 15 raznih modula od kreiranja grupa korisnika, raznih baza email adresa pa preko filtriranja i obrade raznih skupina email adresa pa sve do personaliziranog slanja s oslovljavanjem korisnika na više jezika.
   
Booking sustav
  Naš sustav za privatne iznajmljivače soba i apartmana koji uvelike olakšava iznajmljivačima organizaciju, unos, kreiranje izvještaja i pregled općenito slobodnih kapaciteta i prihoda.

Kliknite ovdje i zatražite ponudu bez obveze
Naše usluge
Izrada web stranica Izrada web aplikacija Izrada Facebook aplikacije Izrada windows aplikacija SEO Optimizacija Projektiranje i održavanje baza podataka Konfiguriranje i održavanje poslužitelja
Hosting i domene
Cloud hosting VPS Serveri Backup storage Radio Streaming SSL Certifikati Registracija domena
Marketing
Grafički dizajn i usluge Google AdWords oglašavanje Facebook oglašavanje
Informacije i podrška
Često postavljena pitanja Uvjeti korištenja ostalih usluga Uvjeti korištenja hostinga Reklamacije i prigovori Cloud platforma Blog Kontakt informacije
Sve navedene cijene su izražene bez PDV-a, no shodno promjenama
i fluktuacijama na tržištu, iste su podložne promjenama bez prethodne najave.
IN4 Systems d.o.o. za savjetovanje i računalne djelatnosti, Savska cesta 41/16, 10000 Zagreb.
Društvo je upisano u sudski registar na Trgovačkom sudu u Zagrebu pod brojem 081190214.
Temeljni kapital društva iznosi 20.000,00 kn i uplaćen je u cijelosti. Uprava tvrtke: Ferijan Perković, Leon Kaiser