Izrada windows aplikacija
Specijalizirane aplikacije po mjeri.
Trebate desktop ili server windows aplikaciju koja će biti pouzdana, brza i obrađivati točno određene podatke ili procese?

Izrađujemo windows aplikacije po principu ključ u ruke, točno specijalizirane po Vašoj želji i specifikaciji u VB.NET tehnologiji.
Trebate kvalitetnu windows aplikaciju koja će raditi kompleksnije obrade i pritom komunicirati s drugim fizičkim povezanim uređajima i servisima?
Bilo da imate ideju, projekt ili jednostavno zahtjev za specifičnim prikupljanjem, obradom i spremanjem podataka s potrebom za komunikacijom s fizički povezanim uređajima poput čitača otiska prsta, čitača RFID kartica, i svih drugih ulaznih uređaja, imamo rješenje za Vas.Windows aplikacije

Windows aplikacije su aplikacije instalirane unutar, danas, najpopularnijeg operativnog sustava (Windows) s kojim se susrećemo gotovo svakodnevno. Unatoč razvoju novi oblika tehnologija i općenito razvitkom IT sektora, Windows aplikacije danas, kao i prije 10 godina, ostale su temelj za izradu složenih informacijskih sustava koje zahtjevaju pouzdanost, brzinu i specifične zahtjeve u prikupljanju, obradi i spremanju podataka.

Komparativna prednost windows aplikacija nad svim drugim oblicima (web aplikacije, mobilne aplikacije) je što su navedene u mogućnosti komunicirati sa svim povezanim uređajima na računalu, pa tako se u većini slučajeva windows aplikacije koriste kako bi komunicirale s vanjskim uređajima na računalu, poput biometrijskih uređaja (čitač otiska prsta, prepoznavanje lica), POS uređaja za specifičan ispis na obrasce, mjernih instrumenata (digitalne vage, mjerači kvalitete zraka) te svih drugih uređaja kroz koje je potrebno pokupiti određeni podatak, analizirati ga i proslijediti dalje.


Korištene tehnologije u izradi windows aplikacija

U svim našim windows projektima koristimo isključivo MIcrosoft Visual studio paket, te aplikacije razvijamo u VB.NET ili C# programskom jeziku naravno koristeći NET framework s verzijom koja je prilagođena krajnjem korisniku i operativnom sustavu na kojemu će se aplikacija izvoditi.

Kada govorimo o bazi podataka, za offline manje projekte tu se u praksi najbolje pokazala SQLite baza budući da je izuzetno lagana i brza.
Ako se radi o većim online projektima tu je bez premca najbolji Microsoft SQL server, no ukoliko korisnik ili situacija zahtjeva, koristimo i MySQL bazu podataka.


Primjeri iz prakse i zahtjevi klijenata

Kroz dugogodišnje iskustvo izrađivali smo brojne windows projekte, no kako bi stekli uvid, odnosno bazičnu namjenu određenih projekata, donosimo Vam popis određenih zanimljivih projekata.

Ljekarnis - sustav za upravljanjem Loyalty bodovima prilikom kupnje proizvoda u ljekarnama
  Sustav koji je izrađen za klijenta za potrebe grupacije ljekarni koji provode "Loyalty" program nagrađivanja kupaca. Unutar samog informacijskog sustava provodi se registracija, praćenje i evidencija kupaca u ljekarni pri čemu se prate navike kupaca, vodi popis kupljenih proizvoda te za svaki kupljeni proizvod kupcima se dodjeljuju nagradni bodovi. Svaki kupac ima člansku karticu te navedene bodove može zamjeniti za druge proizvode ili određeni popust. Sustav osim izvještanjog i informacijskog modula ima i marketinšku komponentu, pa se kupci mogu automatizirano targetirati i obavještavati putem SMS poruka te emailom putem Newsletter sustava.
   
Song Updater
  Mini modul koji je razvijen za jednu radio postaju, a omogućava integraciju s njihovim postojećim sustavom, prihvat datoteka u kojima su logirane pjesme i razne druge aktivnosti koje se potom obrađuju, spremaju u bazu u realnom vremenu te potom se prikazuju na samoj web stranici te unutar mobilne aplikacije radio stranice.
   
Outlook Email processor
  Mini modul uz naš newsletter proizvod (web aplikaciju) koji je napravljen za automatiziranu obrada dolazne e-pošte. Aplikacija se spaja na outlook email klijent na lokalnom računalu, čita svu dolaznu poštu te obrađuje i filtrira samo one povratne email adrese koje su neispravne (više se ne koriste, dakle nepostojeće su). Nakon obrade svi podaci se šalju u centralnu bazu na web aplikaciji i takve email adrese se automatski odjavljuju s newsletter sustava kako klijent više nebi slao newsletter marketinške emailove na neispravne adrese.
   
Local Weather
  Navedeno je ideja jednog našeg klijenta kojemu je hobi praćenje meteo prilika na njegovoj mikro lokaciji. Aplikacije se spaja izravno na USB uređaj koji čita temperaturu, zrak, brzinu vjetra i dr. parametre vremenskih prilika u realnom vremenu. Nakon primitka podataka svi podaci se automatizirano šalju u bazu podataka gdje se dalje proslijeđuju na web stranicama i kao API na brojnim mobilnim aplikacijama.
   
e-Pčela
  Zanimljiv projekt našeg klijenta koji se bavi pčelarstvom. Za potrebe automatskog mjerenja težine košnice i samog nadzora, napravljen je software koji direktno komunicira s digitalnom vagom na kojemu je postavljena košnica i omogućava video prikaz stanja unutar same košnice i izvan nje. Samim time klijent više ne mora toliko često fizički obilaziti košnice, mjeriti težinu iste, već je dovoljno da se spoji na aplikaciju i sustav mu prikazuje trenutno stanje kilaže, povijesne statistike kako se kilaža mijenjala te može vidjeti stanje preko mikro kamere unutar i van same košnce.
   
Server overview
  Budući da se bavimo web hostingom te imamo nekoliko poslužitelja, tražili smo adekvatnu opciju za monitoring odnosno prikaz u realnom vremenu zauzeća svih resursa na svim našim poslužiteljima. Postoje određene solucije, no nisu nam odgovarale te smo napravili desktop widget koji prikazuje sve resurse (radnu memoriju, server load, prostor na diskovima, mrežni promet i dr.). Samim time dobili smo vrhunski alat na jednom mjestu bez spajanja na pojedini poslužitelj prikazuje sve relevatne podatke od ključnog značaja za stabilnost i upravljanje poslužiteljima.
   
Evidencija članova
  Za potrebe jedne organizacije, uz cijeli spektar modula (fiskalizacija, ponude, radni nalozi i dr.) implementiramo smo i beskontaktnu RFID autorizaciju prisutnosti članova unutar ogranizacije kojim se autoriziraju prislanjanjem RFID kartice uz uređaj, te cijeli sustav dalje bilježi, obrađuje i stvara evidenciju i statistike njihovih dolazaka.

Kliknite ovdje i zatražite ponudu bez obveze
Naše usluge
Izrada web stranica Izrada web aplikacija Izrada Facebook aplikacije Izrada windows aplikacija SEO Optimizacija Projektiranje i održavanje baza podataka Konfiguriranje i održavanje poslužitelja
Hosting i domene
Cloud hosting VPS Serveri Backup storage Radio Streaming SSL Certifikati Registracija domena
Marketing
Grafički dizajn i usluge Google AdWords oglašavanje Facebook oglašavanje
Informacije i podrška
Često postavljena pitanja Uvjeti korištenja ostalih usluga Uvjeti korištenja hostinga Reklamacije i prigovori Cloud platforma Blog Kontakt informacije
Sve navedene cijene su izražene bez PDV-a, no shodno promjenama
i fluktuacijama na tržištu, iste su podložne promjenama bez prethodne najave.
IN4 Systems d.o.o. za savjetovanje i računalne djelatnosti, Savska cesta 41/16, 10000 Zagreb.
Društvo je upisano u sudski registar na Trgovačkom sudu u Zagrebu pod brojem 081190214.
Temeljni kapital društva iznosi 20.000,00 kn i uplaćen je u cijelosti. Uprava tvrtke: Ferijan Perković, Leon Kaiser